Aranjamente florale cu flori artificiale

Ponturi pentru rezultate de exceptie

Aranjamentele florale cu flori artificiale se pot dovedi chiar mai frumoase decat ai putea spera. In ciuda faptului ca ele nu au, de fapt, nici un miros, iar aspectul lor poate deveni destul de neplacut in cazul in care nu sunt utilizate in mod adecvat, florile artificiale sunt o solutie excelenta pentru nevoile tale. Este necesar sa cunosti doar cateva aspecte cheie ale aranjamentelor florale pentru ca rezultatul obtinut sa fie cel dorit de tine.

Mai jos iti facem cunoscute cateva sfaturi simple care te vor indruma catre obtinerea unui aranjament floral superb!

1. In general, florile si elementele artificiale sunt extrem de usoare in termeni de greutate, prin urmare este absolut necesar sa balansezi vasul prin adaugarea nisipului si a altor elemente similare inauntru. In eventualitatea in care vasul folosit este transparent, este indicat sa alegi acele elemente decorative cat mai aspectuoase, astfel incat aranjamentul floral sa arate cat mai bine.

2. Pentru a scurta asa-numitele tulpini ale florilor artificiale, foloseste un cutter foarte ascutit, deoarece foarfecele s-ar putea sa nu fie suficient de puternic. In eventualitatea in care faci greseli privind lungimea tulpinilor, exista anumite elemente care-ti pot permite sa le lungesti si care pot fi atasate cu usurinta folosind niste clesti