Cum creezi cele mai frumoase buchete ?

Cum creezi cele mai frumoase buchete ? Sfaturi rapide pentru rezultate de efect!

Realizarea aranjamentelor florale este mult mai usoara decat ar putea parea, deoarece ea necesita doar materiale, perseverenta si creativitate. Nu este necesar sa construiesti buchete sau aranjamente la fel de maiestuoase precum cele de prin filme sau reclame, deoarece pretul lor poate ajunge cu succes la cateva sute de dolari pe care n-ar avea rost sa le investesti anapoda.

Poti realiza propriile aranjamente florale fara prea multe batai de cap. Tot ceea ce ai cu adevarat nevoie sunt un vas potrivit, cateva frunze decorative si, bineinteles, florile preferate.

Cat de inalt doresti sa fie aranjamentul?

Poti stabili in prealabil inaltimea aranjamentului floral, ca ulterior sa tai tulpinile florilor alese in functie de acest aspect. Retine ca orice aranjament este mult mai potrivit atata vreme cat este compus din flori de diferite inaltimi, Aminteste-ti ca taieturile sa fie frumos nivelate, in sensul ca ele trebuie realizate cu ajutorul unui cutit sau a unei foarfece foarte ascutite, pentru a permite apei si substantelor hranitoare sa patrunda in tulpina.

Care este floarea aflata in centrul atentiei?

Fiece aranjament floral si buchet are o floare aflata in centrul atentiei – un bujor, un crin imperial, un trandafir rosu, si altele asemenea. O idee inteleapta este sa iti creezi paleta de culori in functie de aceasta floare si sa complementezi restul aranjamentului depinzand de forma si textura sa. Hortensiile sunt, de asemenea, extrem de porivite in peisaj, deoarece diametrul lor atinge marimi de-a dreptul incredibile.

Ce flori vei folosi drept fundatie?

Fii extrem de grijulie atunci cand vine vorba de acest aspect, deoarece florile utilizate drept fundatie trebuie sa fie in ton cu floarea aflata in centrul atentiei. Poti alege flori mai micute si putin costisitoare, deoarece sunt mult mai indicate in astel de situatii. De exemplu, azaleele sunt o optiune inteleapta; de asemenea, garofitele sau mazarichea se pot alinia perfect cu floarea din centru.

Cum finisezi aranjamentul?

Exista numeroase metode de a finisa acest aranjament floral, insa acest aspect depinde intr-adevar de florile alese si modelul aranjamentului. Poti alege cateva panglici colorate sau elemente mai unice, precum conurile ori acele de pin, care vor aduce prospetime si finete. Pentru a face acest aranjament inca si mai unic, doar adauga o dalie intr-o nuanta aprinsa de fucsia printre celelalte flori si nu uita de ferigi ori alte frunze decorative, care vor desavarsi aranjamentul.