Decoreaza-ti caminul – cele mai frumoase flori si plante

Decoreaza-ti caminul – cele mai bune flori si plante pentru rezultate de exceptie

Caminul tau poate deveni un loc extrem de placut daca optezi pentru metodele cele mai eiciente de a-l decora. Florile si plantele decoratie sunt o sugestie potrivita, indeosebi daca iti doresti ca intreaga ta casa sa aiba o atmosfera mai placuta si mai proaspata. Retine un aspect important, si anume acela ca florile si plantele decorative pot fi uilizate atat impreuna, cat si separat.

Iti prezentam cateva alegeri bune pe care te poti axa in acest sens. Odata ce te familiarizezi cu ele, tot ceea ce ai de facut este sa optezi pentru cele mai potrivite tie!

Azaleele

Frumusetea, mireasma si puritatea acestor flori este adesea pomenita in povestirile si romanele chinezesti, astfel ca azaleele sunt o alegere minunata de la bun inceput. Azaleele sunt ideale daca aerul casei tale este neplacut, deoarece ele pot schimba cu succes atmosfera, facand-o mult mai acceptabila. Deoarece ele necesita temperaturi mai scazute pentru a supravietui, este indicat sa le feresti pe cat posibil de caldura si lumina soarelui. In aranjamentele florale, azaleele se potrivesc de minune cu mazarichea, hortensiile, narcisele ci crinii incas, deci opteaza pentru ele in cazul in care planuiesti sa realizezi unul.

Crinul pacii

Umbra si udatul saptamanal sunt singurele necesitati pentru ca crinul pacii sa supravietuiasca si sa infloreasca. Aceasta floare se afla in topul botanistilor atunci cand vine vorba despre imbunatatirea calitatii aerului, iar culoarea sa alba il face ideal pentru aranjamentele florale mai simple. Astfel ca nu este necesar decat sa adaugi cativa trandafiri albi, un bujor rozaliu si un crin imperial galben pal aranjamentului floral pentru a straluci.
Sfat: pentru ca aranjamentul sa fie inca si mai reusit, adauga frunzele crinului imperial in aranjament in locul ferigilor sau altor verdeturi – rezultatul va fi mult mai autentic.

Dracaena marginata

Aceasta planta este populara datorita marginilor sale rosii care o fac atat de deosebita de alte soiuri ale aceleiasi specii. Nu doar ca ea poate absorbi dioxidul de carbon din aer, insa este o alegere superba pentru complementarea altor flori din alcatuirea anumitor aranjamente florale. Cateva frunze de dracaena marginata pot transforma radical intregul aranjament, conferindu-i unicitate si splendoare.
Alege nuante de roz atunci cand creezi aranjamente sau buchete folosind aceasta planta. Nu doar ca o vor complementa extre de bine, insa balanta culorilor va fi mult mai echilibrata, si vei izbuti sa realizezi contraste puternice cu celelalte flori.