Mentine-ti aranjamentul floral viu pentru o mai lunga perioada de timp

Mentine-ti aranjamentul floral viu pentru o mai lunga perioada de timp folosind aceste 4 ponturi!

Cate dintre noi nu s-au intrebat cum poate fi realizat un aranjament floral unic si foarte aspectuos? Pe langa aspectul lor sofisticat, aceste aranjamente pot aduce prospetime si elganta unei incaperi, oferindu-i, totodata, autenticitate. Si totusi, exista cateva aspecte cheie care pot transforma un astfel de aranjament in totalitate, conferindu-i rezistenta si o nuanta de sublim. Este, totusi, necesar sa cunosti cateva chestiuni deosebit de importante atunci cand vine vorba despre realizarea si ingrijirea acestor aranjamente.

Iata 4 sfaturi simple si la obiect pentru a reusi!

Mentine aranjamentul la temperaturi mai scazute

Aranjamentele florale arata exceptional in locuri insorite, insa ele nu vor rezista un timp foarte indelungat in astfel de conditii. Cu cat locul ales de tine este mai rece, cu atat aranjamentul va fi mai rezistent. Tine florile departe de lumina soarelui, radiatoare, calorifere, cuptoare, seminee si alte lucruri similare pentru a le conserva un timp mai indelungat. In cazul in care acest lucru este imposibil, schimba apa florilor foarte des si alege apa rece, preferabil cu un cub de gheata sau doua inauntru.

Florile sunt inmiresmate

Atunci cand doresti sa realizezi un aranjament floral, este indicat sa tii seama de mireasma florilor alese. Cu siguranta nu iti doresti ca o cina aranjata sa aiba in prim plan un aranjament floral intr-atat de inmiresmat, incat chiar si preparatele culinare sa aiba gust de flori. Aminteste-ti ca pana si florile usor parfumate pot fi problematice din acest punct de vedere.

Verifica apa in mod regulat

Din nefericire, nu poti realiza un aranjament floral ca mai apoi sa il ignori in totalitate si sa te astepti ca el sa fie foarte rezistent. Vasele transparente au calitatea de a face apa opaca sau murdara mult mai usor de observat decat un alt fel de vas. In cazul in care apa a devenit opaca, acest lucru inseamna ca este infestata de bacterii si ca trebuie schimbata de indata. Daca vasul folosit nu iti permite sa vezi starea apei, verific-o din timp in timp pentru a e asigura ca totul este in regula.

Perfectiunea nu este o prioritate

Buchetele si aranjamentele florale supradimensionate pe care le observam in filme sau pe copertele revistelor valoreaza sute, daca nu mii, de dolari, prin urmare nu trebuie sa cauti acel tip de perfectiune atunci cand iti creezi aranjamentul floral. Cele mai putin ample pot fi chiar mai minunate, simple si incantatoare!